Schoonmaakbedrijf Stericlean Volendam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Gevelreiniging

Gevelreiniging & Impregneren

Behalve dat Stericlean een uistekend schoonmaakbedrijf is doen wij nog veel meer, waaronder het reinigen en impregneren van gevels en daken.

Alvorens wij met "de grote schoonmaak" beginnen worden alle raam- en deurkozijnen met een speciale folie afgeplakt zodat er geen beschadigingen hieraan kunnen ontstaan.
De eventuele overlast voor u en uw directe omgeving wordt door ons tot een absoluut minimum beperkt.

Onze werkwijze garandeert een schitterend resultaat. Alle vervuilingen verdwijnen als sneeuw voor de zon van uw gevel(s) en deze kom(t)en weer als nieuw te voorschijn, waarna wij uw gevel/dak tenslotte zullen impregneren (op verzoek) om hetl voor jaren te beschermen tegen vuil.

Impregneren is het aanbrengen van een ademende filmlaag die beschermt en vocht afstoot. Deze behandeling maakt de ondergrond weer volledig waterwerend.
Het vloeibaar impregneermiddel trekt deels in het materiaal en vormt een onzichtbare filmlaag. Neerslag trekt hierna niet meer in de ondergrond. Een ander voordeel van impregneren is dat nieuwe vervuiling minder zal aanhechten.De producten die wij gebruiken combineren hoogwaardige kwaliteit met functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Vraag nu vrijblijvend een gratis prijsofferte aan

 
Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu